Categories
Όροι Χρήσης
Υπηρεσίες Μελών Εγγραφή Μέλους

Για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το e-shop Playingcards.gr πρέπει απαραίτητα να έχετε εγγραφεί ως μέλος. Παρόλα αυτά η εγγραφή μέλους είναι εντελώς δωρεάν και εκτός από την ευκολία στις αγορές, σας προσφέρει πάρα πολλά προνόμια και υπηρεσίες.

Για να γίνετε μέλος, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή Νέου Μέλους» και απλώς συμπληρώστε τα πεδία που απαιτούνται για την διαδικασία αυτή. Στην συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία που εισήγατε κατά την εγγραφή σας.

Σε περίπτωση που εγγραφείτε ως μέλος, θα μπορείτε να κάνετε πιο άνετα τις παραγγελίες σας και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες των μελών χρησιμοποιώντας απλά και μόνο το "Όνομα Χρήστη" και τον "Κωδικό Εισόδου" σας.

Προνόμια και Υπηρεσίες Μέλους

Σαν μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος Playingcards.gr απολαμβάνετε τα παρακάτω μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες:
Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας.

Έχετε πολύ εύκολα πρόσβαση σε όλο το ιστορικό των παραγγελιών σας, για να δείτε τι πήρατε, πότε, με πόσα χρήματα κ.λπ. με λεπτομέρειες.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 2 διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής των παραγγελιών σας, πράγμα το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αυτών κάθε φορά που κάνετε checkout.

Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις και απορίες ή σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας, στο τμήμα Playingcards.gr After Sales Support.
Δέχεστε αρκετά συχνά εκπτωτικά κουπόνια και extra προσφορές για προϊόντα του καταστήματος μας.

Σύστημα ανταμοιβής πελατών Playingcards.gr με Χρυσές Μάρκες

Πώς να χρησιμοποιήσετε Χρυσές Μάρκες ;

Α.Μπορείτε να ελέγξετε στο νέο σύστημα ανταμοιβής πελατών το υπόλοιπό σας σε Χρυσές Μάρκες οποιαδήποτε στιγμή αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Θα δείτε τις διαθέσιμες Χρυσές Μάρκες στην αρχική σελίδα του λογαριασμού σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τις Χρυσές Μάρκες σας απλά επιλέξτε το προϊόν που χρειάζεστε και συνεχίστε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, όπως συνήθως. Στο κάτω μέρος του Ταμείου, θα δείτε ένα κουτί Χρυσές Μάρκες (δίπλα από το πλαίσιο θα δείτε διαθέσιμο υπόλοιπό σας σε Χρυσές Μάρκες) Εισάγετε τον αριθμό από Χρυσές Μάρκες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτή τη συναλλαγή.

Παραδείγματα

1. Το τρέχον υπόλοιπο σας είναι 1000 Χρυσές Μάρκες . Επιθυμείτε να αγοράσετε ένα κόλπο που κάνει 10,00 ευρώ. Κάθε Χρύση Μάρκα αξίζει 0.10 οι Χρυσές Μάρκες που θα τεθούν μέσα στο κιβώτιο, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 (100 Χρυσές Μάρκες ισοδυναμεί με 10 και θα επιτρέψει σε σας την αγορά του μαγικού χωρίς χρέωση!!!ΔΩΡΕΑΝ!!!).

2.Το τρέχον υπόλοιπό σας είναι 200 Χρυσές Μάρκες. Αγοράζετε ένα μαγικό που κάνει 20.00 ευρώ , τώρα με την είσοδο 100 Χρυσές Μάρκες μέσα στο κουτί θα λάβετε μια έκπτωση 10.00 στην παραγγελία σας.

Σημαντικά σημεία

1.Το σύστημα δεν θα δέχεται τις Χρυσές Μάρκες σας, αν η αξία που εισάγετε είναι μεγαλύτερη από την αξία του αντικειμένου που επιθυμείτε να αγοράσετε.

2. Οι Χρυσές Μάρκες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των ταχυδρομικών τελών η της αντικαταβολής.

Λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail (newsletters) για προϊόντα νέας τεχνολογίας, τις ειδικές προσφορές, τους διαγωνισμούς και τις ανακοινώσεις-νέα του e-shop ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σας δίνεται η δυνατότητα να ζητήσετε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και δεν περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Έχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε πιθανούς διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων.

Έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να προβείτε σε αλλαγή των προσωπικών σας στοιχείων ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Επίσης μπορείτε ανα πάσα στιγμή να προβείτε σε αλλαγή του "Ονόματος Χρήστη" ή/και του "Κωδικού Εισόδου" αν αυτό σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη χωρίς περιττές πληροφορίες. Εκμεταλλευτείτε τα προνόμια και τις υπηρεσίες των μελών του Playingcards.gr 24 Ώρες την Ημέρα, 7 Ημέρες την Εβδομάδα!

Αν επιθυμείτε να μας ρωτήσετε κάτι σχετικά με την εγγραφή σας ή θα θέλατε να σας προσφέρουμε κάτι παραπάνω, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το Playingcards.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να δημοσιευτούν ή να παρασχεθούν σε τρίτα πρόσωπα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και για να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της.

Η εταιρεία και το Playingcards.gr , ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το Playingcards.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Το Playingcards.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να ενημερώνει τους προμηθευτές του με στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε εφόσον υπάρχει λόγος στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά (πχ ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.
Continue
Brands
Specials


Floating Facebook Widget