ΠΡΟΪΌΝΤΑ
Αρχή σελίδας » Κατάλογος » ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ Poker & Casinò » » Τραπουλα Bicycle ΚΟΚΚΙΝΗ - Standard - Poker Size Rider back - Old case

ΠΡΟΣΟΧΗ : Για την αγορά απλών Bicycle decks δεν ισχύει η δωρεάν αποστολή παρά μόνο για παραγγελιά άνω των 50 ευρώ

Regular deck of playing cards. .

Bicycle: H No1 σε πωλήσεις τράπουλα στην Αμερική

Πρωτοεμφανίστηκε το 1885 και αποτελεί την πλέον διαδεδομένη τράπουλα στην Αμερική τα τελευταία 100 χρόνια. Το σχέδιο της παραμένει το ίδιο εδώ και 112 χρόνια και απεικονίζει το Θεό του Έρωτα, στη Ρωμαϊκή εκδοχή του, πάνω σ’ ένα ποδήλατο. Το σήμα αυτό αναγνωρίζεται από 9 στους 10 Αμερικανούς.

Η πλειοψηφία των παικτών του Poker την αξιολογούν σαν άριστη ή πολύ καλή επιλογή σε:

Συνολική ποιότητα (71%)

Ευκολία στο ανακάτεμα (72%)

Διάρκεια ζωής (60%)

Η BICYCLE εξοπλίζει τα καζίνο και τους ιδιώτες από το 1885 και είναι από τις πιο γνώστες μάρκες του κόσμου. Την προτιμούν οι ταχυδακτυλουργοί για την υφή, την ανθεκτικότητα και την αναμφισβήτητη ποιότητα. Αν οι ταχυδακτυλουργοί βασίζονται στη ποιότητα τις τράπουλας Bicycle, τότε μπορείτε και εσείς.

Η τράπουλα Rider Back έχει ένα χαρακτηριστικό σχέδιο στη πίσω πλευρά που απεικονίζει έναν άγγελο πάνω σε ποδήλατο, κάνοντας έτσι αναφορά στο όνομα της μάρκας.

Η τράπουλα είναι φτιαγμένη από πλαστικοποιημένο χαρτί σε μέγεθος Poker (88x63mm) με 2 regular index, ένα στην αριστερή πάνω γωνία και ένα στην δεξιά κάτω γωνία.

Για τους επαγγελματίες μέχρι και για τους ερασιτέχνες που παίζουν σπίτι, η Bicycle είναι μέρος της παράδοσης των χαρτιών. Σπουδαίο για όλα τα παιχνίδια και για όλους τους παίχτες.


4.50¤

Τρέχουσες κριτικές: 3
Στην παραγγελία σας δεν θα προσθέσουμε Φ.Π.Α - Χωρίς φόρο προστιθέμενης αξίας - απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων άρθρο 39 v.2859/2000
Αυτό το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Thursday 20 September, 2018.

Χρόνος Προετοιμασίας & Αποστολής Προϊόντων

Όταν το προϊόν είναι ετοιμοπαραδοτο φεύγει από εμάς την ίδια ημέρα

Όταν το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαραδοτο για την εκτέλεση της παραγγελίας χρειαζόμαστε από 1 έως 4 ημέρες (εκτός Σαββατοκύριακου).

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων ξεκινάει από την ημέρα έναρξης της αποστολής και σας γνωστοποιείται με ενημερωτικό email★ Αγοράστε τράπουλες - μαγικά κόλπα και φάρσες από το : ►NEO ΜΑΣ ESHOP

Κριτικές
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
Στείλτε το σε έναν φίλο σας


Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
Floating Facebook Widget